(Ver)bouwen zonder zorgen


 Vrijblijvend offerte   0468 266 045

PRIJZEN

Deze pagina is ontworpen om u een duidelijk beeld te geven van de financiële investering die nodig is voor de realisatie van uw droomconstructie. We begrijpen dat elk project uniek is, en daarom zijn onze prijsindicaties flexibel en aangepast aan uw specifieke wensen en eisen.

ALUMINIUM OVERKAPPING MET LAMELLEN LIEKE   PRIJS  8.430 EURO EX BTW

B 4000 X  D 3000  

De perfecte lichtinval op uw terras Welk seizoen het ook is, Met Lieke bent u in charge over de weersomstandigheden op uw terras. De lamellen zijn namelijk tot 120 graden kantelbaar. Met één druk op de knop speelt u zo met de lichtinval, de schaduw en het luchtverloop onder uw overkapping. De warme lucht blijft in de zomer niet onder uw overkapping hangen, terwijl u al dan niet van de zon geniet. Tegelijkertijd geniet u in de winter optimale bescherming tegen koude, regenachtige omstandigheden.

 Lamellen terras Lieke verrijkt uw woning door zowel het design als het optimale gebruikersgenot. Met de afstandsbediening roteert u de lamellen eenvoudig in een stand die voor u de perfecte lichtinval creëert. Sterker nog, u kunt de lamellen mee laten draaien met de zon doordat de lamellen tot 120 graden traploos verstelbaar zijn.  Automatische bediening Het systeem is op afstand te besturen. 

Hiermee past u de overkapping met één druk op de knop aan naar uw wensen. Moeiteloze afvoer van water Het water op de lamellen wordt geleid naar de goot en vervolgens moeiteloos afgevoerd. Unieke rotatie technologie De traploze rotatie technologie zorgt voor stevigheid, stabiliteit en afdichting. Dit komt door een speciaal hogedruksysteem. Bescherming De lamellen sluiten met een synchrone beweging op de zijprofielen en daarmee is optimale bescherming gegarandeerd. 

OOK MAATWERK