(Ver)bouwen zonder zorgen


 Vrijblijvend offerte   0468 266 045

ZONWERING /SCREENS EN BUITEN JALOEZIEEN 

Dat het binnenshuis snel warm kan worden tijdens de zomermaanden, moeten we u niet vertellen. Niet elke woning beschikt over airconditioning of een ventilator, maar wel kan elke woning voorzien worden van zonwering en screens!

Gedaan dus met dat plakkerige gevoel en gedaan met hete, slapeloze nachten. Screens bieden de ideale oplossing als u de warmte van de zon wilt weren, maar toch nog perfect naar buiten wilt kunnen kijken. Bij N-Construct gaan we er bovendien prat op onze producten op maat te maken. Daardoor bieden we hoe dan ook een product dat past bij uw persoonlijke wensen en smaak!

GENIETEN VAN LICHT ÉN KOELTE

Gaat u voor een 100% verduisterend doek of opteert u een eleganter alternatief? Welke vorm u ook kiest: elektrische screens bieden tal van voordelen.

Eerst en vooral kunt u er zeker van zijn dat uw privacy gegarandeerd wordt aangezien nieuwsgierige blikken buiten gehouden worden dankzij verduisterende screens. Daarnaast kunt u deze gewilde vorm van zonwering evenzeer inzetten om toch nog enigszins te genieten van de zonnestralen: elektrische screens houden namelijk het zonlicht niet volledig tegen, maar ze filteren het. Ze zorgen er dus voor dat u ook bij felle zon van het licht kunt genieten en toch in een koele woning kunt vertoeven.

Bij N-Construct zetten we bovendien niet alleen het praktische aspect op nummer één, maar hechten we minstens even veel belang aan het esthetische: screens kunnen

in stijlvolle of onopvallende varianten geplaatst worden afhankelijk van de look van uw woning. Sowieso liggen screens tegen uw raam aan en steken ze niet uit, waardoor ze een weinig zichtbare vorm van zonwering zijn. Tenslotte kunt u de kleur, het type stof en de gradatie van lichtdoorlating zelf kiezen zodat uw screens naadloos samenvallen met de stijl van uw huis. Wat wenst u nog meer?!

Bent u niet helemaal zeker of zonwering een gepaste oplossing is voor het bekomen van uw koele en toch verlichte woning? Contacteer ons dan gerust, wij helpen u met plezier verder!