(Ver)bouwen zonder zorgen


 Vrijblijvend offerte   0468 266 045

PRIJZEN

Deze pagina is ontworpen om u een duidelijk beeld te geven van de financiële investering die nodig is voor de realisatie van uw droomconstructie. We begrijpen dat elk project uniek is, en daarom zijn onze prijsindicaties flexibel en aangepast aan uw specifieke wensen en eisen.

ALUMINIUM OVERKAPPING PLUTO (POLYCARBONAAT )   PRIJS  1.541 EURO NIET GEPLAATST 3.150  EURO GEPLAATST  EX BTW

B 4000 X  D 3000

Onze bestseller, kies uw eigen uitstraling! De PLUTO is een aluminium terrasoverkapping met een zeer hoog afwerkingsniveau. Daarnaast biedt de PLUTO een breed scala aan keuzes in de afwerking, zoals de afwerking van de sierlijst en de uitstraling van de staanders. 

U kunt de PLUTO daardoor helemaal afstemmen op uw stijl, smaak en voorkeuren. Daarmee zorgt u voor een perfecte match met uw huis en tuin.  RAL 9001 RAL 7024 RAL 9016 RAL 9005  De PLUTO heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt en is daardoor het best verkochte model van N-CONSTRUCT. 

Het succes van de PLUTO schuilt in de optimale keuzevrijheid die het product biedt op het gebied van uitstraling en mogelijkheden. Door ons modulaire systeem zijn de mogelijkheden met de PLUTO dus oneindig te noemen waardoor er een passende oplossing is voor elke situatie en iedere stijl. Zo is deze overkapping bijvoorbeeld ook koppelbaar waardoor de PLUTO naar wens kan worden verbreed. De opzet van de PLUTO terrasoverkapping is flexibel en daardoor geschikt voor iedere buiten situati 

MAATWERK MOGELIJK