(Ver)bouwen zonder zorgen


 Vrijblijvend offerte   0468 266 045

Terrasoverkappingen (aluminium, hout, glas en lamellen) 

OPTIMAAL GENIETEN VAN HET BUITENLEVEN

Elk seizoen heeft zo z’n charmes, en dus wilt u op elk moment van het buitenleven kunnen genieten. Wilt u de bladeren zien dwarrelen wanneer de herfst in aantocht is of haalt u graag meteen uw barbecue boven bij het zien van de eerste zomerse zonnestralen? Met een terrasoverkapping van aluminium, hout, glas of met lamellen geniet u het hele jaar door zonder rekening te moeten houden met regenbuien of windvlagen. Ideaal, toch?! 

Voor elke woning bieden wij een passende terrasoverkapping zodat u zeker kunt zijn dat het totaalplaatje klopt. Onze overkappingen worden vervaardigd in verschillende soorten materialen met elk hun eigen voordelen.

Dankzij onze realisaties in aluminium en glas, creëren we een uniek gevoel van ruimte en zorgen we ervoor dat u geniet van warmte tijdens de koudere maanden en van een aangenaam koel gevoel tijdens de zomer. Daarnaast kunt u zeker zijn dat uw tuinmeubelen perfect beschermd zijn tegen weer en wind en bijgevolg het hele jaar door kunnen blijven staan, en geef toe… Niet langer hoeven sleuren met tuinstellen is een luxe waarvan we allemaal graag willen genieten!

Terwijl aluminium uw woning een zuivere, moderne look geeft, kunt u dankzij onze houten creaties genieten van een charmante en warme uitstraling. Verder speelt u met kantelbare lamellen eenvoudig in op veranderend weer: u bepaalt precies hoeveel zonlicht u wenst door te laten door de stand van de lamellen aan te passen. Bovendien is een terrasoverkapping met lamellen dankzij de strakke vorm een ware eye-catcher in uw moderne tuin. 

U vindt hoe dan ook een creatie die aansluit bij uw wensen en voorkeuren dankzij ons uitgebreid assortiment van bestaande kleuren en materialen!